صفحه اصلياخبارمقالاتچند رسانه ایگزارش تصویریجشنواره عباس زمان
پنج شنبه ٣٠ فروردين ١٤٠٣
آخرین اخبار
هفتمین جشنواره تئاتر منطقه ای مشگین شهر با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
دشمنان این کشور در صدد تسلط بر منابع کشور هستند و با استقلال ما مخالفد
نوجه فرهنگ در دولت مردمی و انقلابی مورد انتظار مردم و رهبری است
دشمن با دوقطبی سازی سعی در انشقاق جامعه متحد اسلامی دارند
سیاست کلی شورای عالی انقلاب فرهنگی تقویت شوراهای فرهنگ عمومی شهرستان هاست
قرارگاه فرهنگی محرومیت زدایی در جهت اجرای عدالت فرهنگی در شهرستان های کشور راه اندازی شده است
رخی شایعه کردند که ایران می‌خواهد با جمهوری آذربایجان بجنگد؛ این ناجوانمردانه‌ترین تهمت به ایران است
ضرورت جهاد تبیین و رصد مسائل فرهنگی شهرستان ، ارائه راهکارهای عملی با محوریت گام دوم انقلاب اسلامی
استکبار جهانی با راه اندازی جنگ تمام عیار ترکیبی به مقابله با نظام اسلامی ایران برخاسته است.
رخشش هنرمندان تئاتر مشگین شهر در ششمین جشنواره منطقه ای تئاتر افراد دارای معلولیت (طلوع) زنجان، با نمایش عاقبت پس انداز
اخبار > جمهوری آذربایجان: ترور مشکوک «ولی اف» کار ایران و مدافعان حرم است


کد خبر: ٥٢٧ تاریخ انتشار:چهارشنبه ٢٠ تير ١٣٩٧ | ٠٧:٣٢ تعداد بازدید: ...

تداوم اقدامات ضدایرانی باکو؛

جمهوری آذربایجان: ترور مشکوک «ولی اف» کار ایران و مدافعان حرم است

«سرویس امنیت دولتی»، «دادستانی کل» و «وزارت کشور» جمهوری آذربایجان سه روز پس از واقعه ترور نافرجام «ولی اف» با صدور اطلاعیه مشترکی، «حوزه علمیه قم» و «جنبش جهانی مدافعان حرم» را متهم معرفی کردند.

جمهوری آذربایجان: ترور مشکوک «ولی اف» کار ایران و مدافعان حرم است

مراکز ضدایرانی در باکو، در تداوم رویه همیشگی خود در خصومت ورزی با تشیع و ایران، ماجرای مشکوک تیراندازی نافرجام به «المار ولی اف»، فرماندار شهر گنجهجمهوری آذربایجان را نیز به فرصتی مغتنم برای عقده گشایی ضد ایران و بخصوص «مدافعان حرم» تبدیل کرده اند.

به گونه ای که «سرویس امنیت دولتی»، «دادستانی کل» و «وزارت کشور» جمهوری آذربایجان روز ششم ژوئن، سه روز پس از واقعه تیراندازی «یونس صفروف»، یکی از شهروندان شهر گنجه به سوی المار ولی اف، با صدور اطلاعیه مشترکی، «حوزه علمیه قم»، «مدافعان حرم» ، گروه های طلاب شیعی جمهوری آذربایجان در قم و « جنبش اتحاد مسلمانان » این کشور را هدف گرفتند.

در اطلاعیه مشترک سازمان های امنیتی و حقوقی دولت باکو که بطور گسترده در شبکه های تلویزیونی و سایر رسانه های جمهوری آذربایجان بازنشر شد، بدون ارایه هیچ گونه سند و مدرکی ادعا شده است که یونس صفروف ، ضارب فرماندار شهر گنجه که تابعیت روسیه داشته، به مدت هشت ماه در شهر قم اقامت کرده و سپس با همکاری شهروندان دیگری از جمهوری آذربایجان به سوریه رفته و در آنجا آموزش های نظامی دیده است و سپس برای قتل المار ولی اف به گنجه بازگشته و حتی در ماه ژانویه 2018 در یکی از تلاش هایش برای تعقیب فرماندار گنجه، یکی از نیروهای پلیس گنجه به وی مظنون شده و « یونس صفروف » این نیروی پلیس را خلع سلاح کرده و سلاح وی را در اختیار گرفته و نهایتا در سوم ژوئن2018 با همان سلاح به «المار ولی اف» تیراندازی کرده و او و محافظش را مجروح کرده است و خود نیز به دام سه نیروی پلیس حاضر در جلوی در فرمانداری گنجه افتاده و دستگیر شده است.

سمت راست: یونس صفروف * سمت چپ: المار ولی اف

رسانه های باکو خبر دادند که با آورده شدن جراحان حاذق مغز و اعصاب از ترکیه ، فرماندار گنجه از مرگ نجات یافته و برای ادامه معالجه به اسراییل برده شده است. 

سازمان های امنیتی و قضایی باکو در تلاش برای سازمان دهی شده و تشکیلاتی و تروریستی  قلمداد کردن سوء قصد به جان فرماندار گنجه ، مدعی شده اند که سه تن را نیز به اتهام همدستی با ضارب و گروهی که قصد براندازی دولت جمهوری آذربایجان و برقراری حکومت اسلامی در این کشور را داشته است، دستگیر کرده اند.

سازمان های امنیتی و قضایی باکو برای تکمیل سناریوی خود همچنین مدعی شده اند که یونس صفروف، قبل از ترور فرماندار گنجه، ویدئویی از خود و از طرف «جنبش اتحاد مسلمانان» به رهبری حاج طالع باقرزاده، روحانی که در 26 نوامبر 2015 در مجلس عزاداری حسینی در نارداران دستگیر و به 20 سال زندان محکوم شد، ضبط کرده و به خارج از کشور فرستاده بود! تا در صورت موفقیت آمیز بودن ترور فرماندار گنجه منتشر شود!

به ادعای اطلاعیه مشترک «سرویس امنیت دولتی»، «دادستانی کل» و «وزارت کشور» جمهوری آذربایجان ، «یونس صفروف» با بیان اینکه " من شخصی را که سه کودک طالع باقرزاده را بی سرپرست گذاشته است، به قتل رسانده ام، از این کار الگو بگیرید و دشمنان اسلام را بکشید، اتحاد اسلامی باید حاکمیت را در جمهوری  آذربایجان به دست بگیرد"،  اهالی کشور را به مبارزه مسلحانه با مقامات کشور فراخوانده است!

المار ولی اف

جالب آنکه سازمان های امنیتی باکو در انتشار این سناریوی ناشیانه هیچ نیازی به این ندیده اند که ویدئوی مورد ادعای خود را منتشر کنند و هیچ نیازی هم به این ندیده اند که سند و مدرکی دال بر حضور ضارب فرماندار گنجه در قم و سوریه یا سندی دال بر عضویت او در «جنبش اتحاد مسلمانان» جمهوری آذربایجان ارایه دهند.

حال آنکه «جنبش اتحاد مسلمانان» هر گونه ارتباط ضارب فرماندار گنجه با این جنبش را تکذیب کرده است.  سازمان های امنیتی باکو در تلاش برای اقدامات ضدایرانی، با قدری تغییر در روش های قبلی، این بار در اطلاعیه خود از سازمان امنیتی یا اداره فرهنگی و دینی مشخصی در ایران نام نبرده اند و با ابهام گویی، ایران، مدافعان حرم و جریان دینداران شیعه جمهوری آذربایجان را نشانه گرفته اند.

به نحوی که روزنامه «ینی مساوات » ارگان غیررسمی شعبه اجتماعی – سیاسی ریاست جمهوری آذربایجان در این باره نوشت : «با آنکه تمامی نشانه ها ایران را نشان می دهند، چرا مدرکی که ایران را متهم کند، در میان نیست؟!!»

 

سمت چپ: المار ولی اف

 

آیا سناریوسازی ضدایرانی و ضدشیعی باکو با سوء استفاده از تلاش به قتل المار ولی اف، فرماندار گنجه، تداوم موج جدید ایران هراسی آغاز شده در غرب نیست؟ چرا باید در هر واقعه و سانحه ای در جمهوری آذربایجان، رسانه ها و سازمان های امنیتی و قضایی و تحلیل گران باکو نامی از ایران ببرند؟ چرا باکو قادر نیست خود را  از سوء ظن های بی اساس به ایران خلاص کند؟

برای روشن شدن پاسخ این سوالات باید به اوضاع و احوال درونی جمهوری آذربایجان، ماهیت واقعی رویکرد سیاسی باکو به ایران و تحولات جاری فکری و سیاسی و دینی در جمهوری آذربایجان توجه داشت. بطور خلاصه، واقعیت جاری در جمهوری آذربایجان این است که نظام لائیک باکو ، بزرگترین نیروی رقیب خود را در قوت گیری جریان تشیع اصیل در جمهوری آذربایجان می داند و برای منکوب کردن جریان تشیع اصیل نیز بیش از هر نیروی دیگری به صهیونیسم متوسل شده است. 

در مورد اخیر، گلوله خوردن المار ولی اف، فرماندار گنجه که او را به هتاکی و ضدیت با تشیع می‌شناختند، به موضوعی سیاسی و چالشی در جمهوری آذربایجان تبدیل شده است.

با توجه به اهمیت سیاسی و فرهنگی و تاریخی شهر گنجه و تاثیرگذاری آن در مقابل باکو و نیز گستردگی و اهمیت و تاثیرگذاری موضوع حمله به فرماندار گنجه، دولت باکو نیز تلاش کرده است که این ماجرا را به فرصت دیگری در پیشبرد سیاست ضربه زدن به تشیع اصیل در جمهوری آذربایجان، گسترش سرکوب شیعیان این کشور و تداوم اقدامات ضد ایران تبدیل کند.

اما، فقدان سند و مدرک لازم و در کنار آن ، ادعاهای باکو مبنی بر تنش زدایی و بهبود روابط با تهران در سال های اخیر ، باکو را در این فرصت طلبی ضدایرانی و ضدشیعی با تناقض مواجه می کند و به همین علت، این بار باکو بجای ایراد اتهام مستقیم به دولت و سازمان های امنیتی و فرهنگی ایران، انگشت اتهام مبهم خود را  به سوی مرکز فکری جهان تشیع و ایران یعنی شهر قم و جدیدترین مظهر و نماد قدرت معنوی ایران و تشیع، یعنی «مدافعان حرم » گرفته است.

المار ولی اف

گرچه از نظر غیرمطلعین به امور جمهوری آذربایجان، متهم کردن «مدافعان حرم» با ادعای اقامت هشت ماهه ضارب فرماندار گنجه در قم و آموزش نظامی وی در سوریه، سناریویی بسیار پیش پا افتاده و ناچیز است و نیازی به پاسخگویی و خنثی سازی ندارد، اما مطلعین اوضاع و احوال جمهوری آذربایجان به خوبی می‌دانند که تبلیغات در عرصه رسانه‌ای این کشور برجای مانده از ویرانه‌های کمونیسم و اشغال شده توسط صهیونیسم، با همین نوع سناریوسازی ها ساری و جاری است.

تجربه حدودا 25 ساله اخیر نشان می دهد که در اجرای نقشه قتل رقبای قدرتمندان حاکم بر باکو ، همانند قتل ضیاء بنیادوف، معاون اول حزب حاکم آذربایجان نوین که رقیبی قدرتمند برایحیدرعلی اف شده بود، قتل روشن جوادوف، فرمانده پیشین نیروی پلیس ویژه جمهوری آذربایجان، شمسی رحیم اف، رئیس اداره ویژه امنیتی ریاست جمهوری آذربایجان ، قتل عافی الدین جلیل اف، معاون رئیس مجلس جمهوری آذربایجان ، قتل آذر اسماعیل اف، رئیس «اداره مبارزه با مواد مخدر» وزارت کشور جمهوری آذربایجان ، قتل فرامرز مقصودوف، رئیس آکادمی ملی علوم جمهوری آذربایجان، قتل روشن علی اف، رئیس اداره بازپرسی دادستانی کل جمهوری آذربایجان، قتل فتح الله حسین اف، معاون فدراسیون ملی فوتبال جمهوری آذربایجان، المار حسین اف، سردبیر نشریه مونیتور ، قتل رائیل رضایف، فرمانده نیروی هوایی و نیروی دفاع هوایی جمهوری آذربایجان که با وابسته شدن سیستم دفاع هوایی این کشور به رژیم صهیونیستی مخالفت کرده بود، قتل میرزا نوروزوف، مشاور ارشد در نهاد ریاست جمهوری آذربایجان ، قتل نوروزعلی اف محمدوف، سردبیر نشریه «صدای تالش» و سایر قتل های زنجیره ای بی انتها در جمهوری آذربایجان،  سازمان های ذیربط این کشور  همواره سناریوهای بسیار ابتدایی و مضحک را در سطح گسترده منتشر کرده و در شرایط خاص حاکم بر جمهوری آذربایجان، اهداف سیاسی خاص خود را از طریق همین نوع سناریوسازی های سخیف تامین کرده اند و نیازی به پاسخگویی نیز ندیده اند. 

یونس صفروف

بنابراین، نمی توان به صِرف ابتدایی و مبهم و کلی گویی بودن سناریو اخیر منتشر شده در اطلاعیه مشترک «سرویس امنیت دولتی»، «دادستانی کل» و «وزارت کشور» جمهوری آذربایجان ضد شهر مقدس قم و در واقع ضد حوزه علمیه قم ، «مدافعان حرم» ، گروه های طلاب شیعی جمهوری آذربایجان در قم و « جنبش اتحاد مسلمانان » ، به این اطلاعیه بی توجه ماند. منبع : مشرق

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 





تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه هویت و مهدویت مشگین شهر  است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

((طراح  : صفری ))